Investicije u turizmu u KZŽ

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: svibanj 17, 2017 |

Krapinske Toplice su jedan od turističkih bisera Krapinsko-zagorske županije te nije čudno da je u njima otvoren jedan od prvih privatnih hotela u županiji pred osam godina. Zahvaljujući uspješnom poslovanju samog hotela ali i izradi Master plana razvoja turizma Krapinsko-zagorske županije vlasnik hotela je odlučio renovirati i proširiti hotel. Taj hotel je tada ponudio novost da je termalna voda bila u svakom apartmanu u dnevnom boravku. Novost je bila i restoran s drugačijom ponudom .

 

Ova investicija u nove smještajne kapacitete je još jedan korak prema cilju koji je postavljen u Master planu razvoja turizma Krapinsko-zagorske županije. Prema tome planu je povećanje smještajnih kapaciteta temelj na kojem se grade i dodatni sadržaji poput enološke i gastronomske ponude te zabavnih sadržaja.

 

U protekle 4 godine je porast noćenja i dolazaka u Krapinsko-zagorsku županiju porastao za više od 70% i broj gostiju je veći nego što imaju Međimurska i Varaždinska županija zajedno.