Internetom do gosta

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: listopad 19, 2016 |

Kako izraditi web stranice za različite turističke djelatnosti, kroz strukturu, dizajn i sadržaj te kako poboljšati postojeće web stranica, kroz primjere iz prakse. Učilo se to danas u Splitu u sklopu prve iz ciklusa radionica koje, u suradnji s jednom agencijom, organizira Turitička zajednica Splitsko-dalmatinske županije. Edukacija je namijenejna  turističkim agencijama i malim obiteljskim hotelima.

 

Razvoj i promcija turističke destinacije i njezine ponude, danas su nezamislivi bez prisutnosti internet marketinga. Zato je edukacija  svih turističkih djelatnika u tom dijelu od iznimne važnosti.

 

Važnost društevnih mreža , pračenje turističkih rezultata putem  googl analyticsa, mbilno oglašavanje kao novi oblik internet marketinga sve je to dio  programa , ukupno iz ciklusa edukacijskih  radionica namjenjenih malim hoteljerima i turističkim agencijama

 

Samim razvojem internet marketinga podiže se i kvaliteta turističke destinacije

 

A trendovi u interenet oglašavanju mjenjaju se svakodnevno , zato je važno biti u korak s novim postignučima u virtualnom svijetu.

 

Ciklus radionica u organizaciju Turističke zajednice županije Splitsdklo – dalmatinske započeo je u listopadu, a trajati će do kraja prosincaove godine.