Humanitarna akcija “A di si ti?”

Kategorija: Regija Split, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: studeni 20, 2013 |

Udruga MoSt i ove godine, trinaestu godinu za redom, organizira humanitarnu akciju „A DI SI TI?!“. Cilj akcije je kao i svake godine prikupljanje i podjela pomoći korisnicima programa skrbi i brige za beskućnike.

 

Baš kao i svake godine do sada bit će organiziran veliki promotivno-humanitarni buvljak i prigodna prodaja raznih predmeta. Na buvljaku će sudijelovati veliki broj mladih volontera, ali i osoba iz javnog života, kao i djelatnici humanitarnih organizacija i udruga iz cijele Hrvatske.

 

Ove godine promotivno-humanitarni buvljak će se održati 14. prosinca, a do tada MoSt-ovci pozivaju sve ljude dobre volje, sve naše sugrađane, da pomognu u prikupljanju predmeta za prodaju. Prikupljaju se nove i rabljene knjige, stripovi, monografije, DVD-i, CD-i, gramofonske ploče, PC i PS igrice, suveniri, nakit, slike, ukrasi, promotivne majce, torbe, igračke, školski pribior i rukotvorine.

 

Ako se odlučite donirati nešto od navedenog, možete donacije donijeti na sljedeća mjesta: Udrugu MoSt, Prihvatilište za beskućnike, Caffe galerija „Plavac“, Lobby bar i u Caffe bar Periska.

 

Udruga MoSt već dugi niz godina djeluje i nesebično pomaže onima kojima je to najpotrebnije. Iza sebe ostavljaju zapanjujuće rezultate, te podižu na noge i daju nadu ljudima kojima je društvo okrenulo leđa. Nije potreban novac, potrebno je samo malo dobre volje i nekoliko predmeta koje ne koristite, a mogli bi puno više značitI nekome kome je to zbilja potrebno. Humanitarci vam unaprijed zahvaljuju!

 

G. R.