Hajduk vs: Osijek press

Kategorija: Sport | Objavljeno: rujan 8, 2017 |

Hajduk će u subotu u okviru 8. kola Prve hrvatske nogometne  lige biti gost Osijeka. Kako teku prpreme, provjerili smo na Poljudu.Odradili su hajdukovci jutros na Poljudu posljednji trening pred odlazak u Osijek gdje ih sutra u 19 sati oč ekuje dvoboj 8. kola Prve hrvatske nogometne lige.

 

Strateg bijelih Joan Carrillo svjestan je da njegovu ekipu očekuje kvalitetan i čvrst domaćin . Bit će to sve samo ne lak susret.Trener Hajduka Joan Carrillo za susret u Osijeku odabrao je 18 igrača koji će biti u konkurenciji .Tako će za udarnu postavu Hajduka protiv Osijeka konkurirati  Dante Stipica, Borja López,  Petar Bosančić, Hamza Barry, Franck Ohandza,  Josip Radošević, Josip Juranović,  Zvonimir Kožulj, Ahmed Said Said, Zoran Nižić,  Karlo Letica,  Hysen Memolla,  Edin Šehić,  André Fomitschow, Fran Tudor, Robert Jandrek, Ante Erceg i Savvas Gentsoglou.Zbog ozljede u kadru Hajduka nedostaju Gustavo Carbonieri i Toma Bašić, dok najnovije pojačanje Bijelih Hugo Almeida nema pravo nastupa u ovom kolu.

 

Inače , u posljednjih deset gostovanja u Gradskom vrtu protiv Osijeka Hajduk je tek jednom pobijedio i to 2015.godine rezultatom 1-0, dok je tri puta bilo neodlučeno , a sšest puta slavio je Osijek. Susret je na rasporedu sutra s početkom u 19 sati.

 

VEZANI ČLANCI