Hajduk prodao Vlašića

Kategorija: Sport | Objavljeno: rujan 1, 2017 |

Hajduk će ovaj prijelazni rok pamtiti po rekordnom iznosu transfera. U posljednjim satima prijelaznog roka, naime, hajdukovac Nikola Vlašić potpisao je za britanski Everton, a svota koju će za njega dobiti splitski klub vrtoglavo je visoka.  

 

Na Poljud je pak stigla portugalska reprezentativna zvijezda, Hugo Almeida novi je igrač Hajduka. Danas je u Plavom salonu na Poljudu pred brojnim predstavnicima medija održana press konferencija na kojoj je riječ držao sportski direktor Mario Branco. Sportski direktor je, među ostalim, odgovarao na pitanja vezana uz završetak prijelaznog roka u kojem je Hajduk realizirao najveći transfer u povijesti Kluba. Nakon 120 službenih nastupa u Hajdukovom dresu, 19-godišnji vezni igrač Nikola Vlašić je s Poljuda otišao u engleskog prvoligaša Everton za rekordnih, barem što se Hajduka tiče  , gotovo 9 milijuna eura. Kao iznenađenje nazočnima, u drugom dijelu press konferencije sportskom direktoru Hajduka pridružio  se i Hugo Almeida. Tako je novo pojačanje Bijelih, Portugalac Hugo Almeida danas  i službeno predstavljen na Poljudu. Iskusnom tridesettrogodišnjem napadaču sportski direktor Hajduka Mario Branco uručio je dres s brojem 10.

 

Hugo Almeida  u svojoj karijeri igrao je za mnoge europske klubove , a za reprezentaciju Portugala  upisao je 57 nastupa i postigao 19 pogodaka. U Hajduk je stigao iz grčkog AEK-a. Dovođenjem Almeide  uprava Hajduka pokazala je kako se želi boriti za naslov prvaka već ove sezone.

 

VEZANI ČLANCI