Hajduk-Lokomotiva 1:1

Kategorija: Sport | Objavljeno: svibanj 17, 2017 |

Pred 4.000 gledatelja u utakmici 34. kola Prve hrvaske nogometne lige Hajduk i Lokomotiva su na Poljudu odigrali 1:1.

 

Hajdukov trener nije zadovoljan odigranom utakmicom. Kaže kako je bila prekomplicirana te da njegova momčad nije iskoristila prilike koje su im se pružile za više zgoditaka.
„ Nakon isključenja u drugom poluvremenu je bilo još teže. Ekipa nije bila dovoljno svježa, ali krajnji iskorak je bio takav da smo remizirali. Možda smo mogli i pobijediti.

 

Ovaj bod je dobar. Da nismo zabili, ne bi ga ni osvojili i mislim da je taj bod jako dobar. Moramo se oporaviti, imao još šest bodova u igri „, kazao je Joan Carrillo, Hajdukov trener.
Carrillo poručuje kako nema potrebe za izlikama. Ne želi se opravdavati umorom nako utamice s Rijekom jer smatra kako on nije bio ključan: „ Moji igrači imaju hrabrost, da budem jasan imaju ‘cojones’ (dalmatinski ‘muda’). Bit ću izravan i iskren. Izvadio sam Ismajlija, uveo neke ofenzivnije igrače. Nedostajala nam je mobilnost u napadu, s obzirom na pet igrača u obrambenoj liniji. Jednostavno smo udarali u zid, ali pokušavali smo.“

 

Trener Lokomotive Mario Tokić, pak smatra kako je njegova momčad zaslužila pobjedu:
„ Prvo poluvrijeme smo odigrali onako kako smo željeli. Nismo pobijedili utakmicu jer u tom periodu nismo realizirali 6-7 čistih situacija. Drugo poluvrijeme je usmjerilo isključenje Bočkaja, morali smo se braniti. Hajduk nam nije stvorio nijednu pravu šansu, a utakmica je tekla u smjeru da ćemo pobijediti. Napravio sam grešku s uvođenjem Stolnika, nije se snašao. Na kraju je rezultat realan. Cekicija sam izvadio jer nisam zadovoljan s njegovom igrom već u tri-četiri utakmice. Prvo poluvrijeme je morao sam riješiti utakmicu. Trebali smo pobijediti, ali ishod je realan“.

 

Hajduk se ovim bodom vratio na treće mjesto, ima 63 boda kao i četvrti Osijek, koji je ranije u utorak igrao 1:1 na gostovanju kod Cibalije, dok je Lokomotiva peta sa 40 bodova, dva više uz utakmicu više od šestog Slavena Belupa.

 

VEZANI ČLANCI