Gradsko vijeće Zadar

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: studeni 15, 2017 |

Na petoj sjednici Gradskog vijeća Zadar jednoglasno su podržani svi prijedlozi za dodjelu javnih priznanja Grada Zadra za 2017. godinu , a u povodu Dana grada Zadra i blagdana sv. Krševana.

 

Dvije nagrade Grada Zadra za životno djelo, pet nagrada Grada Zadra te četiri Grba Grada Zadra biti će uručene 24. studenog na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Nagrada za životno djelo dodijelit će se konzervatoru Miljenku Domijanu  te Freidoonu Ghaziju, edukatoru i donatoru zadarske bolnice. Gradonačelnik Branko Dukić dodijelit će 2 Grba Grada : braći Deur koji su spašavali i brojnim građanima nesebično pomagali tijekom poplave u Zadru, te korisnicima prenoćišta sv. Vinko Paulski.Nagradu Grada Zadra primit će i Luka Modrić, Aida Vlainić za uspjeh na području odgoja , obrazovanja i unaprjeđenja izvannastavnih aktivnosti, Stipe Žunić za izvanredne rezultate u području sporta, Klaudio Grdović te Javna vatrogasna postrojba Zadar.  OPG Miodrag Deša dobit će Grb Grada Zadra kao i Marko Mišulić, Nela Šarić i Krešimir Damjanović.