Gradonačelnika Bandića posjetila delagacija iz Prizrena

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: rujan 13, 2017 |

Kandidat za gradonačelnika Prizrena Shaqir Totaj odlučio je posjetiti zagrebačkog gradonačelnika da od njega, kako kaže, čuje koja je tajna dugogodišnjeg vođenja grada te kako unaprijediti gradsko poslovanje. 

 

Kako bi na što bolji način vodio grad, ako ga birači na izborima izaberu za gradonačelnika Priznena – Shaqir Totaj odlučio je savjete potražiti od dugogodišnjeg gradonačelnika Zagreba – Milana Bandića. “U Prizrenu stanje nije loše. Međutim duplo stoji veliki izbor, velika mogućnost, veliki prostor za unapređenje tih stvari. Tako da mi radimo na tome u nalaženju novih načina kako ćemo to podići na višu razinu. Konkretno od Zagreba možemo naučiti kako jedan gradonačelnik može izdržati toliko godina i toliko mandata , da bude uspješan i da pobjeđuje na izborima. To znači da tu postoji jedan određeni kvalitet koji drugi možda i nemaju ili će ga teško dostići” rekao je Shaqir Totaj, kandidat za gradonačelnika Prizrena. Zadovoljstvo budućom suradnjom i željom za učenjem novih vještina u rukovođenju gradom je obostrano. “Evo meni je drago da nas je delegacija iz grada Prizrena posjetila, ovo je nakon grada Prištine, drugi grad s Kosova s kojim se nadaju imati uspješnu suradnju. O detaljima neke buduće suradnje danas se nije razgovaralo, pretpostavljam da će biti suradnja sigurno na području kulture kao prvi vid suradnje” Vesna Šimić, pomoćnica pročelnika za međugradsku i međunarodnu suradnju.  Iz Prizrena se nadaju kako će i oni postati dio prijateljske obitelji gradova koji surađuju s hrvatskom metropolom.