Gradonačelnik zahvaljuje Splićanima

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: srpanj 14, 2015 |

Još jednom je, treću godinu zaredom, Split bio uspješan domaćin velikog festivalskog spektakla koji je okupio desetke tisuća ljudi, gostiju i domaće mladosti koja je uživala proteklog vikenda na Ultra Europe Festivalu.

 

Pozitivni izvještaji i spektakularne fotografije iz Splita obišle su svijet, svjedočeći o gostoprimstvu i dobroj zabavi i, što je posebno važno, o sigurnosti grada kao destinacije. Poručio je to splitski gradonačelnik Ivo Baldasar otvorenim pismom zahvale svim Splićankama i Splićanima nakon uspješno održanog Ultra Europe Music Festivala na Poljudu.

 

Organizacija ovako velikog i masovno posjećenog događaja izuzetno je zahtjevna, a čovjek je ključ uspjeha. Želim ovom prilikom zahvaliti svima koji su izravno ili neizravno doprinijeli uspješnoj organizaciji i provedbi Ultra Europe Festivala promovirajući Split na najbolji mogući način.

 

Hvala građanima Splita, pogotovo stanovnicima kotareva u blizini Poljuda, na strpljenju, ljubaznosti i razumijevanju koje su iskazali tijekom trajanja festivala. Zahvaljujem i medijima na izvanrednom praćenju ovog događaja.Hvala djelatnicima komunalnih službi i poduzeća, zdravstvenih ustanova, policijskim službenicima i vatrogascima, turističkim djelatnicima, ugostiteljima i taksistima…

 

Splićani su pokazali da su dorasli realizaciji zahtjevnih događaja važnih za grad u gospodarskom i promidžbenom smislu te da su organizatori dobro odlučili odabravši Split za domaćina Ultra Europe Festivala, poručio je splitski gradonačelnik.