Gradonačelnik Bandić pozvao na zajedničko navijanje

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: siječanj 12, 2018 |

Uoči početka Europskog prvenstva u rukometu čiji su domaćini Zagreb, Split, Varaždin i Poreč, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pozvao je na zajedničko navijanje na Trg bana Josipa Jelačića. „U želji da se hrvatska metropola svim domaćim, kao i inozemnim gostima i navijačima koji će za vrijeme prvenstva boraviti u Zagrebu, predstavi u najboljem mogućem svjetlu, na Trgu bana Josipa Jelačića omogućili smo praćenje svih utakmica Europskog rukometnog prvenstva.

 

Fan zone ponudit će i zanimljive sadržaje za sve navijače i one koji žele biti dijelom najvećeg rukometnog događaja u Europi. Volio bih da što više budemo zajedno, da uživamo u sportu, druženju i pozitivnoj energiji što je sport stvara. Navijajmo za naše rukometaše, dopratimo ih do finala, podržimo sve one koji će na parketima naših dvorana dati sve najbolje što ovoga trenutka imaju“, poručio je gradonačelnik Milan Bandić.