Gradonačelnik Bandić najavio da će pojedine zagrebačke tržnice otići u povijest

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: srpanj 27, 2018 |

Na Aktualnom satu sjednice zagrebačke Gradske skupštine zastupnici su postavljali pitanja prvom čovjeku grada vezana za svari koje bi trebalo promijeniti nabolje.

 

Kao jedno od važnijih svakako je uređenje i obnova tržnica u gradu, a za neke od njih gradonačelnik Zagreba najavio je da će – otići u povijest.Problem i rasprava oko izgradnje nacionalnog stadiona nisu zanimala baš sve zastupnike na Aktualnom satu zagrebačke Gradske skupštine pa su neki od njih krenuli u sasvim suprotnom smjeru i dotaknuli se pitanja koja su doista važna za Zagreb i njegove stanovnike. HDZ-ov Kazimira Ilijaš zanimalo je , primjerice, proširenje sportske dvorane jedne zagrebačke srednje škole.
U moru pitanja i primjedbi našao se i jedan humanitarni prijedlog – za pomoć zagrebačkoj obitelji koji je predložio gradski zastupnik Nenad Matić. Osim humanitarnog prijedloga Nenada matića zanimali su radovi u Brestju. Prvi čovjek grada naglasio je da će pomoći obitelji, te da će doći u Brestje i vidjeti o čemu se radi.

Problem u gradu svakako su i zapuštene tržnice. Prema riječima HNS-ovog Tomislava Stojaka još prije tri godine trebalo se krenuti s realizacijom obnove.u mogućnost. Predsjednik Skupštine prokomentirao je ovu zanimljivu izjavu i pritom nasmijao sve prisutne. Prvi čovjek grada ispričao se što to nije napravljeno prije godinu dana te naglasio da je natječaj raspisan – radi se sporo, ali posao će se napraviti do kraja, ipak gradonačelnik Bandić najavio je da će pojedine tržnice otići u povijest.