Donacija za ŽRK Veliko Trojstvo

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: listopad 14, 2016 |

Zahvaljujući Sporazumu o donacijama potpisanom od strane župana Bjelovarsko-bilogorske županije I predsjednika uprave jedne poslovne banke, Ženski rukometni klub Veliko Trojstvo bogatiji je za 30 tisuća kuna.

 

Inače, Sporazumom o donacijama bjelovarsko-bilogorske ustanove I udruge dobit će više od 600 tisuća kuna.”Gledajući iznos koji će donirati našim ustanovama i udrugama, zapravo je najveći donator u povijesti županije. Mislim da to ide u smjeru koji svi očekujemo, a to je socijalna osjetljivost”-rekao je prilikom uručenja donacije župan Bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs. ŽRK Veliko Trojstvo prvi je od planiranih 50ak udruga I ustanova dobio donaciju poslovne banke, a sudeći prema najavama, uskoro bi I ostali korisnici trebali doći na red.

 

Bjelovarsko-bilogorska županija s ovom poslovnom bankom inače ima ugovor o provođenju cash poolinga, kojim se omogućavaju znatne uštede kako Županiji, tako I njenim ustanovama. Prema procjenama, do sada je kroz cash pooling ušteđeno oko milijun kuna.