Doček nogometaša u Zadru

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: srpanj 18, 2018 |

“Zadarska dica” – Luka Modrić,Šime Vrsaljko,Danijel Subašić i Dominik Livaković u utorak su stigli u svoj grad. Spektakularan doček priređen je u Zadru za četvoricu reprezentativaca,a oni su zahvalili transparentom: “EVO NAS DOMA,hvala ti Zadre!”Vatrena četvorka plovila je jedrenjakom Branimir uz gradski most, duž liburnske , Istarske i Obale kralja Petra Krešimira IV, a duž cijele obale pozdravljali su ih građani. Brod je pratilo na stotine brodica, a nebom  su letjeli helikopteri „Kayowe“.

 

Reprezentativci su se  iskrcali na mulu, na zadarskoj rivi te se uputili prema Forumu uz pratnju tovareće muzike. S katedrale sv. Stošije odjekivala su zvona.Zadarskim junacima Svjetskog nogometnog prvenstva priređen je neopisiv doček uz zadarske izvođače- Đanija Maršana, Intrade, Zorana Jelenkovića, Krešu Perovića, grupu Forum i Mladena Grdovića. Na oduševljenje publike, zadarska četvorka ostatak večeri provela je na pozornici u pjesmi i veselju zajedno sa svojim građanima. Brojni poznati Zadrani, sportaši, pjevači nisu propustili doček nogometaša.Druženje se nastavilo do sitnih noćnih sati, a Zadru ostaje uspomena na ovu čudesnu noć i vjera kako ćemo i ubuduće imati povoda za ovakva slavlja.