Doček djece iz Vukovara

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: kolovoz 26, 2015 |

Djeca iz Vukovara, vratila su se s ljetovanja iz Duge Uvale, a dobrodošlicu im je tradicionalno pripremio i gradonačelnik Zagreba, na sunčanom zagrebačkom Bundeku. Svih 1200 mališana ove je sezone uživalo u čarima Jadranskog mora u čak četiri kvarnerska grada, a 45 osnovnoškolaca i srednjoškolaca iz Vukovara, bili su posljednja ovogodišnja skupina.

 

Budući da djeca, u organizaciji grada Zagreba, već tradicionalno ljetuju na Jadranu, s mora se uvijek vraćaju puni dojmova, uspomena te bogatiji za nova prijateljstva. Za djecu su organizirane i brojne sportske, zabavne aktivnosti i edukativne radionice, a kako je izgledao jedan dan na moru, ispričala je srednjoškolka iz Vukovara.

 

Ljetovanje prije početka školske godine, jedno je od ljepših vijesti za Vukovarčane koji nisu krili zahvalnost za predivnih sedam dana na moru.Organizirana druženja poput ljetovanja, godinama uveseljavaju djecu iz različitih krajeva Hrvatske, a kako ne bi samo uživali u moru, postoji i mogućnost za uživanje djece u zimskom adventu, baš u glavnom gradu.