Dalmatinko Cup 2018.

Kategorija: Sport | Objavljeno: travanj 5, 2018 |

Ovogodišnji 27. travnja u kalendarima svih nogometnih zaljubljenika sa splitskog područja ali i šire  rezerviran je za početak Dalmatinko Kupa . Riječ je o nogometnom turniru za one najmlađe, koji je u samo 3 godine izrastao u respektabilnu sportsku manifestaciju. Ove će godine tako u četiri dana preko 110 ekipa sudjelovati na ovom turniru.

 

Kako se bliži 27.dan ovog mjeseca, pripreme za početak Dalmatinko Cupa 2018.lagano se privode kraju te je gotovo sve spremno za početak ovog  vrlo cijenjenog turnira . Nogometni turnir „Dalmatinko” okuplja dječake i djevojčice u dobi od 8 do 14 godina. Prije dvije godine sudjelovalo je sedamdesetak ekipa, a već iduće godine, odnosno lani, broj ekipa se povećao za otprilike pedeset posto. Ovogodišnje izdanje turnira ugostit će mnoga renomirana nogometna imena. Organizacija će na ovogodišnjem izdanju Dalmatinko Cupa zasigurno biti na visokoj razini . Tome u prilog ide velik broj ljudi ali i volontera koji će 4 dana brinuti da sve prođe u najboljem redu.Dalmatinko Cup je prvi dječji nogometni turnir koji u svom programu ima natjecanje i za dječake i za djevojčice je organizatori smatraju kako nogomet nije samo muški sport već je to igra koju podjednako vole oba spola i žene zaslužuju da im se omoguće jednaki uvjeti razvoja.

 

Dalmatinko  Cup  u svakom slučaju više je od nogometa jer je na ovom turniru  osmijeh sretnog i zadovoljnog djeteta daleko ispred svega!

 

VEZANI ČLANCI