Cjeloživotno obrazovanje

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: svibanj 4, 2017 |

U dvorani Splitsko-dalmatinske županije potpisivali su se ugovori s predstavnicima potpornih institucija odnosno s predstavnicima poduzetničkih inkubatora,poduzetničkih centara i tvrtkama koje se bave međunarodnim manifestacijama u području visokih tehnologija.

 

Tonći Glavina, direktor poduzetničkog inkubatora Klis istaknuo je kako je potpisivanje ugovora od iznimne važnosti jer na taj način mogu pomoći poduzetnicima u njihovim najvažnijim početnim koracima. Također o potpori županije ovisi i najveća informatička konferencija Šift koja se održava već 6 godina za redom. Županija također nije zaboravila na Vrgorac gdje je prije samo 2 mjeseca otvoren Poduzetnički centar  koji je u službi stručne i savjetodavne pomoći poduzetnicima,obrtnicima i poljoprivrednicima. Program cjeloživotnog obrazovanja je hvale vrijedan projekt te nam ulijeva nadu da naša mala zemlja može postati velika.Zahvaljujući ovakvim projektima bijeg u bijeli svijet nije jedina opcija moglo se čuti među ostalim.