Červar objavio popis 16 igrača za prvu fazu EP-a

Kategorija: Sport | Objavljeno: siječanj 11, 2018 |

Uoči početka Eura i utakmice protiv Srbije zadnju je press-konferenciju održao hrvatski izbornik Lino Červar, koji je javnosti objavio i konačni popis šesnaestorice igrača na koje računa u prvom krugu natjecanja.

 

U 16 izabranih tako nisu ušli Pešić, Marić, Kontrec, Ivić, Buntić i Jaganjac. Međutim, izbornik Červar napomenuo je da su i igrači koji trenutno nisu unutra ,u stand-byju, u pripremi da mogu u svakom trenutku uskočiti u sastav reprezentacije jer pravila su takva da se u Splitu mogu promijeniti dva igrača, a to se može napraviti i prije drugog kruga te prije polufinala. Osvrnuo se izbornik Červar i na planove na ovom Europskom prvenstvu, te na utakmicu protiv Srbije. Jedna od velikih uzdanica izbornika Červara svakako će biti i trenutno možda i najkreativniji igrač u našoj reprezentaciji, Luka Cindrić, te povratnik u nacionalni dres, Igor Vori. Očito je kako su kauboji spremni za sutrašnji dvoboj, ali i za cijelo prvenstvo, naravno, uz želju za što boljim uspjehom.

 

Hrvatska prvu utakmicu na EP-u u rukometu, kojem je i domaćin, igra sutra u splitskoj Spaladium areni protiv Srbije s početkom u 20 sati i 30 minuta.

 

VEZANI ČLANCI