Boljke našeg Marjana

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: srpanj 27, 2018 |

Stranka Pametno oglasila se o kako ističu jako lošem stanju gradskih pluća, Park šume Marjan . Umjesto blago našeg Marjana prisiljeni su isticati boljke našeg Marjana jer je situacija u Park šumi , tvrde iz ove stranke, očajna.

 

Iz Pametnog ističu kako su zabrinuti za sigurnost građana jer stabla na Marjanu ne stoje već vise na nitima nad šetnicom i ugrožavaju živote građana Splita kao i turista. Povodom toga održali su i press konferenciju .Situacija na Marjanu rezultat je višegodišnjeg neodržavanja i nestručnog upravljanja, jer dopustiti da stvari ovako izmaknu kontroli očiti je odraz neznanja i nemara, ističu iz Pametnog . Iz Pametnog ističu kako se ne zna tko manje brine, Javna ustanova o zelenom dijelu Marjana ili koncesionar o Benama, jer kako tvrde , slike koje trenutno možemo vidjeti na Marjanu pokazuju krajnji nemar i zapuštenost.Gradski vijećnici stranke Pametno pozivaju odgovorne da hitno interveniraju dok se ne dogodi tragedija.

 

Iz Pametnog ističu kako bi se Javna ustanova trebala pod hitno prilagoditi stvarnom stanju na terenu i pojačati svoje aktivnosti u sanaciji šume i održavanju infrastrukture na dobrobit svih građana.