Bjelovarski poduzetnik 2016

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: srpanj 21, 2016 |

Poduzetnicima koji planiraju ulaganje u objekte ili primjerice nabavku opreme na raspolaganju je kreditna linija “Bjelovarski poduzetnik 2016.” Kreditni fond “težak” je 30 milijuna kuna, a zahtjev mogu podnijeti OPG-i, obrti, mala I srednja trgovačka društva I zadruge-rečeno je prilikom potpisivanja Sporazuma o provedbi kreditne linije između čelnika Grada Bjelovara I predstavnika poslovnih banaka.

 

“U kreditnoj liniji koju smo nazvali Bjelovarski poduzetnik 2016 imamo slijedeću situaciju: za sve proizvodne djelatnosti sufinanciramo kamatu s 2%, a za sve uslužne djelatnosti po NKD preuzimamo sufinanciranje s 1%”-rekao je gradonačelnik Korušec. Od ove godine kreditnu liniju mogu koristiti svi oni poduzetnici koji ulažu na području grada bez obzira na sjedište tvrtke-naglasio je kao bitnu novost gradonačelnik Korušec. Najniži iznos kredita može biti 40 tisuća, a najveći 2.5 milijuna kuna.