Bjelovar dobiva klizalište

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: listopad 2, 2017 |

Sada već davne 2008. godine stanovnici Bjelovara po prvi su put mogli uživati u čarima klizanja. Zadovoljavalo je ono osnovne potrebe, no već za nekoliko sezona čarolije je nestalo-gradski oci 2015. godine odustali su od tog projekta.

 

Tadašnji gradonačelnik Korušec odluku je obrazložio činjenicom da drugi gradovi imaju sponzorirana klizališta, te da Grad za to nema novca. No, vremena se mjenjaju, želje su drugačije I klizalište će stanovnicima Bjelovara ipak doći-potvrdio je to u ekskluzivnom razgovoru za Mrežu TV gradonačelnik Hrebak:”Za Bjelovarski Božić,a to je jedan pilot projekt “Advent u Bjelovaru” i osimBožićnog koncerta koji već godinama organiziramo, senzacionalno mogu reći da ćemo biti jedini grad u krugu 100 kilometara, osim Zagreba, koji će imati klizalište na preko 500 kvadrata”.Sudeći prema još uvijek neslužbenim najavama, Božićni I novogodišnji blagdani ove će se godine u Bjelovaru obilježiti na jedan zaista poseban način. Klizalište je za sada sigurno, no još ćemo se morati malo strpjeti za objavu imena zvijezda koje će nastupati na Božićnom koncertu I detalje manifestacije Božić u Bjelovaru.