Bila noć Hajduka

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: veljača 13, 2017 |

Hajduk slavi 106. rođendan! Fešta se danima, na svim kontinentima. Središnja rođendanska proslava upriličena je na pozornici splitskog teatra, a prethodila joj je Bila noć.

 

Nakon cijelog jednog desetljeća pauze, skupilo se na rođendanskoj fešti 106. rođendana kluba s Poljuda preko 700 uzvanika. Feštalo se do dugo u noć , a sve s humanitarnim ciljem. Licitacijom predmeta, skupljao se novac za opremanje odjela i nabavku opreme Jedinice intezivnog liječenja neurokiruškog odjela KBC-a Split.

 

Posebna uzvanica hajdukove Bile noći, bila je državna tajnica za sport Janica Kostelić. Goste na proslavi Hajdukovog 106 rođendana zabavljali su uz Olivera Dragojevića i Zorica Kondža i Meri Cetinić.

 

Izaslanik predsjednice Kolinde Grabar Kitarović – Tomislav Madžar, Kao dar predsjednice za licitaciju u humanitarnog karaktera donio je dres kapetana hrvatske rukometne reprezentacije Domagoja Duvnjaka, potpisan os svih reprezentativaca. Ukupno je na hajdukovoj Biloj noći prikupljeno 60 tisuća kuna za splitski KBC.