BBŽ pomaže rad Zajednice tehničke kulture

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: veljača 14, 2018 |

Bjelovarsko-bilogorska županija u svom je proračunu za ovu godinu osigurala 200 tisuća kuna za rad Zajednice tehničke kulture. Za 80 je tisuća kuna to više nego prijašnjih godina-rečeno je na prijemu za predstavnike Zajednice tehničke kulture kod župana Bajsa.

 

Damir Bajs, župan Bjelovarsko-bilogorske županije: “Rad ćemo poduprijeti zbog toga što Zajednica tehničke kulture u svoje tri gradske i 19 registriranih klubova ima niz aktivnosti”. Osim rada ponajprije s mladima, Zajednica tehničke kulture tijekom godine provodi razne aktivnosti i organizira brojne manifestacije, poput Dana tehničke kulture u Garešnici. Jedna od najzanimljivijih manifestacija u organizaciji Zajednice tehničke kulture zasigurno su daruvarski Dani astronomije. Bjelovarsko-bilogorska županija i ove će godine biti pokrovitelj manifestacije 10 dana astronomije, koji će se u Daruvaru održavati od 13-22. travnja.