Bandić: Zaljubljen sam u drvo

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: travanj 22, 2015 |

Desetak dana nakon što su mu vraćene gradonačelničke ovlasti, a pet dana nakon što ih je počeo koristiti gradonačelnik Zagreba ponovno javnost zabavlja svojim izjavama. Evo o čemu je tijekom dana razgovarao s novinarima.

 

Nakon šest mjeseci odmora Milan Bandić ponovno radi svojim uobičajenim ritmom: “Ja nikad nisam izašao iz rutine. Kako ću izaći iz rutine? Jedino što znam je raditi kao konj”.

 

A da bi to mogao najvažnije je jedno, dodao je: “Probuditi se ujutro zdrav, kao i moji sugrađani. I da mi se ne promjeni logika u glavi. Najgore što vam se može dogoditi je da vam se pošemeri nešto. Ne daj Bože to nikome, pa ni meni”.

 

Bistre glave govorio je danas na konferenciji za novinare o budućnosti drvene arhitekture: “Ja sam zaljubljen u drvo. U ljude prije svega, a onda u građevinski materijal drvo. Ono miriši, posebno hrast”.

 

A mirisat će i sreća svih onih koji će za lijepog vremena posjećivati Jarun, pogotovo ljubitelja ski-lifta koji je izgubio dozvolu za rad. I to će biti riješeno, kaže gradonačelnik: “Svi će biti zadovoljni, oni će imati park, gurat će se po tim žicama, neće smetati plivaći, golaći će biti u svom kutku, ostali na velikom jezeru. Svak će dobiti svoj frtalj na Jarunu i svi će biti zadovoljni”.

 

Bili zadovoljni ili ne, gradonačelnik nastavlja “delati”. I naravno, zabavljati javnost.