Bandić: SDP i HDZ mi mogu staviti soli na rep

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: rujan 7, 2016 |

Zloupotreba gradonačelničke funkcije te korištenje Grada Zagreba u predizbornoj kampanji, neke su od optužbi političkih protivnika Milana Bandića. Prvi čovjek hrvatske metropole na prozivke odgovara smireno. 

 

“A što im drugo preostaje? To je alibi za nemoćne. Neka se pogledaju u ogledalo i neka pogledaju Hrvatsku koja je na koljenima zahvaljujući HDZ-u i SDP-u”, rekao je Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba.

 

Osvrnuo se Bandić i na zadnju sjednicu Gradske skupštine koju su zbog dnevnog reda napustili gradski zastupnici SDP-a i HNS-a tvrdeći da su točke isključivo u funkciji predizborne kampanje gradonačelnika i HDZ-a gdje se novcem Zagrepčana kupuju glasovi po ostatku Hrvatske.

 

“Ja od njih ništa drugo ne očekujem. Oni mogu samo soli na rep staviti gradonačelniku Bandiću. Dok oni misle ja napravim, dok oni taru krmelje ja se vračam sa Sljemena”, kazao je Bandić.

 

Osim odgovora političkim protivnicima, Bandić je najavio početak radova na sljemenskoj žičari za mjesec dana te izgradnju pruge do zagrebačke zračne luke u roku od tri mjeseca.