Bambi Kids niže sportske uspjehe

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: listopad 31, 2017 |

Bambi kids sportska je udruga koja postiže vrhunske rezultate na natjecanjima. Nedavno su  djevojčice sudjelovale na održanom Svjetskom prvenstvu u fit kid-u u Pančevu, gdje su osvojile medalju. 

 

 Predsjednica sportske udruge Bambi Kids ponosa je na sedam djevojčica koje su nedavno pokazale kako uloženi trud postiže visoke rezultate na natjecanju. Nije samo predsjednica udruge ponosna na njihov uspjeh, već i gradonačelnik Zagreba sa suradnicima , koji često imaju prilike ugostiti nagrađivane sportaše s visokim sportskim uspjesima. “Prijem kod gradonačelnika povodom Svjetskog prvenstva koje se održalo 14. i 15. listopada u Srbiji u Pančevu, gdje smo bili sa sedam djevojčica. Imamo četiri zlatne, dva srebra i jednu brončanu medalju” rekla je  Slobodanka Tintor, predsjednica sportske udruge Bambi Kids.  Konkurencija je bila jaka, ali su se djevojčice uspjele doma vratiti s medaljama. Sljedeće godine Zagreb je domaćin natjecanja, a ujedno i pokrovitelj. “Od 11.-13. svibnja sljedeće godine održati u Areni Zagreb i naravno da nas posebno raduje da ćemo imati gotovo 10 000 natjecatelja, to znači toliko i gostiju i da će ne samo sportska komponenta nego i turistička grada Zagreba nastaviti se dalje razvijati. Također je razmatrana mogućnost do 2019. da grad Zagreb bude domaćin i Svjetskog prvenstva i ako dobijemo domaćinstvo gradonačelnik će i također biti pokrovitelj i grad Zagreb će rado biti domaćin” rekao je Ivica Lovrić, pročelnik GU za obrazovanje kulturu i sport.  Radost s lica nije skrivalo ni sedam natjecateljica, kojima ovo nije prvo veliko natjecanje. Sigurno će djevojčice nastaviti nizati uspjehe i pokazivati talent koji imaju.