Aktivnosti u Općini Berek

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: kolovoz 8, 2016 |

Ljetne dane mnogi koriste kao vrijeme za odmor, no u Općini Berek nema vremena za opuštanje. Brojni su projekti u tijeku, a aktivnosti se provode jedna za drugom.”Mora se raditi.

 

Aktivnosti su koje smo planirali i zacrtali, poput vodovoda, nerazvrstanih cesta, mjesnog doma u Šimljaniku.. puno je aktivnosti koje su planirane, a ima i puno onih neplaniranih”-rekao nam je načelnik Općine Berek Mato Tonković. Ceste su jedan od najvećih problema s kojima se susreću u Općini Berek. Naime, one dobivene od ŽUC-a velik su teret koji se unatoč prigovorima, mora nositi.One ceste koje su od prvih dana u nadležnosti Općine održavaju se I obnavljaju bez problema. Tako je nedavno u Gornjoj Garešnici otvorena novouređena cesta kroz vikend naselje dužine 750 metara. Radovi na nasipavanju te ceste I uređenju putnih jaraka procjenjuju se na 50 tisuća kuna osiguranih u proračunu Općine Berek.