Akti gradonačelnika

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: listopad 21, 2015 |

Gradonačelnik Zagreba održao je Akte gradonačelnika koji prethode gradskoj skupštini pri čemu je između ostalog bilo riječi o rebalansu proračuna koji do sada nije usvojen.

 

“Tražili ste da ne stavimo tih 205 milijuna kuna u prijedlog rebalansa i nismo ih stavili, tražili ste da smanjimo proračun, smanjili smo i proračun za 118 milijuna kuna. Drugim riječima za sve što opozicija na zadnjoj gradskoj skupštini rekla da nije dobro, mi smo uglavnom 95% toga i usvojili”, rekao je Slavko Kojić, pročelnik GU za financije.

 

Na napade SDP-ovog gradskog zastupnika Davora Bernardića koji je najavio posjet sportsko rekreacijskom centru Svetice odgovorio je gradonačelnik.

 

“Dok me nije bilo uspjeli su i to zeznuti, izgubili smo šet mjeseci. Budući da je bilo protivnika i kad smo gradili garažu ispod Cvjetnog trga, a sada se u tu garažu ne uspijem ni parkirati koliko je popunjena, očekujem da će protivnika koja će ležati po cesti biti i sada”, rekao je Milan Bandić, gradonačelnik grada Zagreba.

 

Holdingov natječaj za voditelje podružnica i direktore povezanih društava još je u tijeku, krajnji rok dostave ponuda bio je 5. rujna a pristiglo je oko 930 ponuda.

 

Gradska skupština održati će se u četvrtak 22. listopada.