Adriatic Design Expo

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: studeni 21, 2017 |

U splitskoj Spaladium areni sutra započinje ADRIATIC DESIGN EXPO. Sajam je to koji na 12 tisuća metara četvornih izložbene površine okuplja preko 540 tvrtki izlagača iz 12 europskih zemalja, najpoznatija imena iz područja product dizajna, unutarnjeg uređenja i arhitekture.Međunarodni sajam namještaja, rasvjete i dizajna ADRIATIC DESIGN EXPO održat će se u splitskoj Spaladium areni od 22. do 25.studenog.

 

Upravo zbog velikih turističkih investicijskih potencijala koje jadranska obala može ponuditi ovaj sajam pobuđuje veliki interes izlagača iz regije.Adriatic Design Expo na 190 izložbenih prostora okuplja preko 540 tvrtki izlagača iz dvanaest europskih zemalja,najpoznatija imena iz područja product dizajna, unutrnjeg uređenja i arhitekture .Na 12.000 m2 atraktivnog izložbenog prostora predstavit će se cjelokupan spektar proizvoda i usluga. Bit će tu proizvoda za unutarnje uređenje, vanjsko uređenje, hotelski namještaj, opremanje apartmanskih objekata, wellness & spa, uredski namještaj, namještaj za stanovanje, kuhinje, kupaonice, spavaće sobe, parketi, keramika, podovi, zidne obloge, tekstil, rasvjeta, dekoracije, vrtni namještaj, betonska galanterija i mnogi drugi.Na ovom sajmu posebno valja istaknuti  Hrvatske proizvođačem namještaja kao i nove proizvode koji se izlažu u organizaciji Ministarstva poljoprivrede RH. Adriatic Design Expo poseban je i po tome što će biti domaćin  Prvoj izložbi hrvatskog dizajna namješzaja  novih i inovativnih proizvoda Design district 2017.,a posebno je i to što sve dane trajanja sajma posjetitelji mogu zatražiti besplatne savjete dizajnera interijera.

 

Adriatic Design Expo posjetitelji  svih dobnih skupina u splitskoj Spaladium areni mog posjetiti od srijede  do subote u radnom vremenu od 10 do 19 sati.