4. najveći sajam gaming industrije na Velesajmu

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: studeni 16, 2015 |

Nekada su djeca bila zaljubljena u dječje emisije, brojne lutkarske predstave, a najčešća sredstva zaokupljanja mašte, bile su lutke, lego kocke ili pak figure. Danas su videoigre postale primarni način zabave, a najveće događanje za ljubitelje videoigara, upravo je Reboot InfoGamer. Više od petsto igraćih jedinica, predstavljanje videoigara te eSports turnira, pravi su raj za ljubitelje ove rastuće industrije.

 

Brojni oduševljeni posjetitelji svih uzrasta, likovi iz videoigrica koji hodaju po polumračnom Velesajmu, obilje visoke tehnologije, samo su dio atmosfere koja je vladala na ovom sajmu međunarnodnog karaktera. Što ih najviše privlači kod videoigrica, koliko im vremena posjećuju te igraju li i cure videoigrice, informacije su dobivene iz prve ruke.

 

Sudeći po velikom broju pojetitelja koji su strpljivo čekali svoj red kako bi isprobali neku od najnovijih videoigara, ovaj sajam pokazuje kako je pred gaming industrijom, uspješna budućnost.