3. Zagrebački obrtnički sajam ove je godine još bolji i inovatvniji

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: travanj 25, 2018 |

Na Zagrebačkom velesajmu počeo je 3. Zagrebački obrtnički sajam koji i ove godine prezentira brojna obrtnička zanimanja te sve prednosti i  ljepote strukovnih djelatnosti. Na brojnim radionicama, prezentacijama koje su dio bogatog programa, osnovnoškolci, ali i njihovi roditelji imat će priliku na jednom mjestu dobiti detaljne informacije o željenom strukovnom zanimanju.

 

 Treću godinu zaredom na Velesajmu se održava Zagrebački obrtnički sajam koji ponovno nudi pregršt zanimljivih prezentacija i kreativnih sadržaja namijenjenih učenicima koji traže svoje buduće zanimanje. U organizaciji Obrtničke komore Zagreb i Udruženja obrtnika Zagreba, sajam je obogaćen inovativnim programom, još boljim i zanimljivijim nego što je bio prošle godine.

 

Da je Zagrebački obrtnički sajam hvalevrijedan projekt, složili su se i čelni ljudi Zagreba i Zagrebačke županije koji podržavaju ovakvu promociju strukovnih zanimanja.Ove godine, sajam će posjetiti preko 5000 djece, što govori u prilog  porastu interesa za strukovnim zanimanjima,  sve čari, tajne i vještine obrtničkih zanimanja  posjetitelji će moći vidjeti sve  do 27. travnja.