26 godina HSLS-a Kutina

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: ožujak 19, 2016 |

Kutinski HSLS obilježio je 26 godina djelovanja. Tim povodom održali su konferenciju za novinare, na kojoj su podsjetili na svoju povijest, uspjehe i ostvarene projekte. Ujedno su najavili da su pred njima teški izazovi, ali da su za njih spremni zahvaljujući svojim članovima, kojima je ispred svega dobrobit i blagostanje svih Kutinčana. HSLS Kutina obilježio je 26. obljetnicu osnivanja.

 

Bila je to prigoda da vodstvo ogranka podsjeti na svoju povijest, na to kako su počeli, što su radili u tih 26 godina, te koji su im ciljevi u budućnosti. Davor Kljakić, predsjednik HSLS-a Kutina istaknuo je da 26 godina političkog djelovanja HSLS-a u Kutini potvrđuje kako su stranka i ljudi okupljeni oko nje svojim idejama, projektima i društvenim angažmanom ostavili duboki trag u Kutini.

 

Gotovo da nema niti jednog projekta ili uspjeha u izgradnji Kutine unazad tih 26 godina da u njima nije sudjelovao HSLS, rekao je Kljakić. No dodao je kako su pred HSLS-om Kutina danas izazovi jednako teški poput onih s početka njihove političke povijesti.

 

Kutinski HSLS-ovci ističu kako oni i danas imaju potencijal, ljude, ideje, ali i snagu da se upuste u borbu za bolje sutra i sretniju Kutinu. A njihova snaga za budućnost su mladi liberali. Na konferenciji za novinare tako je njihova predsjednica, Jelena Jerković, pojasnila na koje to sve načine mladi liberali pomažu svom gradu.