24. Zagorski gospodarski zbor

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: rujan 7, 2016 |

U Krapini će se uz Tjedan kajkavske kulture održati od 08. do 10. rujna Zagorski gospodarski zbor na kojem će biti više od 370 izlagača. Zagorsko gospodarstvo bilježi sjajne rezultate držeći se toga da bez ulaganja u opremu ali u ljude nema dobrog poslovanja te zbog toga može i biti konkurentno i u svjetskim okvirima. 

 

Do sada nije na ovom sajmu bilo toliko članova Hrvatske gospodarske komore. Njihov broj nikada nije premašio osamdeset izlagača a ove će ih biti više od sto jer se izlaganje na ovom sajmu pokazalo kao učinkoviti put do novih kupaca.

 

Obrtnici na ovom sajmu izlažu svoje proizvode ali i usluge koje odmah i prezentiraju i one su besplatne za posjetitelje. Zagorski gospodarski zbor svoja vrata otvara 08. rujna u 14 sati a prije njega će se održati poslovna panel diskusija o  Decentralizaciji i razvojnoj ulozi lokalnih zajednica koju uz Krapinsko zagorsku županiju organizira Hrvatska zajednica županija.