20. i 21. ožujka održava se treći po redu Dance for a cause

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: ožujak 18, 2016 |

I ove se godine u Domu mladih pleše sa ciljem. Treći po redu humanitarni koncert naziva “Dance for a cause” okupit će 23 plesne skupina koje će za Vas pripremiti bogati plesni program, a Vi se samo trebate odazvati i zabaviti.

 

Treći po redu “Dance for a cause” ponovo okuplja veliki broj mladih humanitaraca koji će na pozitivan, zabavan i rasplesan način doći do krajnjeg cilja koji je ovoga puta prikupljanje novca za Udrugu Zvono i Dom za nezbrinutu djecu Maestral. Zvjezde te večeri drugu godinu za redom su štićenici Udruge Lastavice, koji su samo za ovu priliku prirpemili posebnu koreografiju.

 

Elsie je prije tri godine na neobičan i nesebičan način htjela proslaviti svoj rođendan, tri godine nakon možemo reći da ova manifestacija postaje tradicionalna.Program ima dva dijela: od 18 do 19:30 sati bit će namijenjen za djecu i 20: 00-21: 30h za odrasle. Manifestacija se održava 20. i 21. ožujka a cijena ulaznice je 20 kn.