20. Croatia Boat Show

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: travanj 3, 2018 |

Već dva desetljeća splitski Croatia Boat Show odolijeva svim nedaćama globalnog tržišta te postavlja nove standarde u organizacijski nautičkih sajmova, kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu.

 

Tako će i ove godine, 20. put za redom, splitska Zapadna obala biti mjestom susreta poslovnih partnera iz svih grana nautičke industrije. Najprestižnije jahte, jedrilice i druga plovila za razonodu uz svu nautičku, ribolovnu i ostalu opremu vezanu za more, moći će se razgledati ali i isprobati, od 11. do 15. travnja. Sve je spremno za 20.izdanje Croatia Boat Showa. Kroz dvadeset godina održavanja, ovaj međunarodni nautički sajam nametnuo se kao prepoznatljiv brend hrvatske nautičke industrije te nezaobilazna smotra za sve ljubitelje brodova i plovidbe na početku sezone. Splitska smotra nautike slovi za jednu od najbolje organiziranih nautičkih priredbi u regiji, a impresivna pozornica hrvatske i inozemne nautičke industrije iz godine u godinu potvrđuje svoj značaj na karti sajmovanja te zasluženo nosi epitet hrvatskog Superbranda. Na sajmu će tradicionalno nastupiti tvrtke iz svih grana nautičke industrije: renomirani domaći i inozemni graditelji plovila za razonodu svih vrsta, od velikih motornih jahti, preko jedrilica i katamarana, do gumenjaka i pomoćnih brodova, zatim proizvođači nautičke opreme, brodskih i izvanbrodskih motora, elektronike i ribolovne opreme te čarter tvrtke. I ove godine na Zapadnoj obali svoju će ponudu predstaviti i brojne auto kuće. Stoga ni ne čudi činjenica da će ovogodišnji sajam po izložbenoj površini ali i po broju izlagača biti uvjerljivo najveći do sada .CROATIA BOAT SHOW idealno je mjesto za sklapanje poslova, direktan kontakt s klijentima i prezentaciju svih noviteta u nautičkoj industriji. Prema svim pokazateljima, Hrvatsku očekuje još jedna rekordna turistička sezona, a kao i prijašnjih godina, najveći rast ponovno se očekuje u nautičkom sektoru, ne samo kada je u pitanju propulzivno tržište čartera, već i prodaja plovila za razonodu. Većina plovila na ovogodišnjem sajmu bit će izložena u moru, u svome prirodnome ambijentu, pa će klijenti i posjetitelji imati priliku okušati se u testnim vožnjama i na najbolji način procijeniti kvalitetu i performanse plovila za koje su zainteresirani na najboljoj proljetnoj pozornici hrvatskoga nautičkog uzleta.U sklopu 20.-og Croatia Boat Showa dešavat će se razne promocije i događanja. Jedno od tih svakako je i noćna parada jahti.

 

Ovogodišnji, 20.po redu CROATIA BOAT SHOW održat će se na šetnici splitske Zapadne obale u razdoblju od 11. do 15. travnja.