10. sjednica Gradskog vijeća Svete Nedelje

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: veljača 14, 2018 |

Na 10. redovnoj sjednici Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje raspravljalo se o aktualnim problemima u gradu. Neke od tema bile su  vezane za rekonstrukciju cesta, ali i  izgradnju  sportskog terena. 

 

Na 10. redovnoj sjednici Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje prisustvovalo je 15 vijećnika koji su se osvrnuli na pitanja važna za bolji i kvalitetniji život građana. Rasprava među vijećnicima obuhvatila je i jednu sportsku temu , točnije, izgradnju nogometnog igrališta.    

 

SDP-ovog vijećnika Marija Čižmešiju zanimalo je pitanje sigurnosti cesta, odnosno, sanacije  rupa koje su nastale usred zimskih uvjeta.Prvi čovjek Svete Nedelje spremno je odgovorio na pitanje o sanaciji novonastalih rupa.

 

 U Svetoj Nedelji pazi se na svaki detalj, stoga su neke od vijećnika zanimao problem oko  tabla na kojim je pogrešno pisalo “auf wiedersehen”. 10.  sjednica Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje dala je kvalitetne odgovore na sva aktualna pitanja u svrhu da  grad još više bude po mjeri svih njegovih stanovnika. Osim rješavanja gradskih pitanja, na ovoj su  sjednici imenovani  predsjednici i članovi : Komisije za Statut i Poslovnik, Odbora za gospodarstvo i razvoj grada, Odbora za komunalne djelatnosti, Odbora za društvene djelatnosti, i socijalnu politiku, Odbora za dodjelu javnih priznanja te Komisije za imenovanje ulica.