10. Međunarodni ljetni brački karneval

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: rujan 11, 2017 |

Glavni brački grad Supetar i ove je godine bio domaćin 10. Međunarodnom  ljetnom bračkom karnevalu.  Karenevalskom povorkom u kojoj je sudjelovalo 600 karnevalista  u Supetru je i službeno označen karja 33. Supetarskog lita , koje je u manje od 3 mjeseca iznjedrilo više od 100 različitih zabavnih i kulturnig događanja.

 

Šarenilo boja i dobro raspoloženje ponovno su vladali supetarskom  rivom u povodu 10. Međunarodnog bračkog ljetnog kar.

 

Čak 600 karnevalista ,podjeljenih u 28 grupa iz Hrvatske , Slovenije, Mađarske, Italije, Srbije , Makedonije i Crne Gore širilo je pozitivnu energiju , pjesmom i plesmom zabaljalo domaće is tarne goste koji ljetuju na Braču.

 

Defileom sudionika ovogdišnjeg karnevala, kraju je privedeno 33. Supetarsko lito koje je započelo još u lipnju , te je u manje od tri mjeseca donejlo više od 100 različitih događanja.

 

Iako sezonu privode kraju Supetrani u želji da ona traje što duže, svake godine  sve većim projem događanja u posezoni nastoje privući što veći broj gostiju.

 

Ljeto u Supetru i ove je godine bilo više nego uspješno, čaka se i službeni završetak sezone da se zbroje rezulatati turističke godine,  koja će po svemu sudeći biti rekordna.