1. Kutinski dječji super talent

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: lipanj 13, 2016 |

Počelo je ovogodišnje Kutinsko ljeto – tradicionalna manifestacija Grada Kutine, koja je ponovno pokrenuta prije 3 godine. U gotovo 2 mjeseca trajanja, ponuditi će niz različitih sadržaja za sve dobne skupine, čiju su realizaciju pripremile brojne gradske udruge, ustanove i neformalne skupine.

 

Upravo je neformalna grupa mladih bila inicijator manifestacije kojom je otvoreno ovogodišnje Kutinsko ljeto, a koja se pokazala pravim pogotkom.Riječ je o Dječjem kutinskom super talentu, novoj manifestaciji koju je podržao i gradski Odjel za društvene djelatnosti. Tom manifestacijom i službeno je počelo ovogodišnje Kutinsko ljeto, koje će trajati do 7.kolovoza, Dječjim kutinskim super talentom želio se napraviti jedan spektakl na kojem će se klincima omogućiti da pokažu svoje vještine i znanja.

 

Iako se nije birao pobjednik, svaki je nastup pratio stručni sud, iako događaj nije organiziran kao natjecanje te se nisu birali najbolji i neki pobjednik, Prije samog nastupa sva su djeca izfrizirana i našminkana, kao što i to priliči malim zvjezdicama, a prošli su i crvenim tepihom, tj. u ovom slučaju zelenim. Na Prvom dječjem super talentu u Kutini bilo je preko 70 prijava, pa je on potrajao 2 dana. Osim pjevačkih izvedbi, bilo je tu i raznog plesa, glume, recitacija, ali i folklora. Sve u svemu, djeca su pokazala raznolikost svog talenta.